3. veľkonočná nedeľa


Liturgický kalendár

  • streda 17. apríla: Bl. Baptistu Spagnoliho, kňaza, ľubovoľná spomienka OCD
  • štvrtok 18. apríla: Bl. Márie od Vtelenia, rehoľníčky, ľubovoľná spomienka OCD

Škapuliarska nedeľa

Budúca nedeľa 21. apríla je škapuliarskou nedeľou. Sv. omša bude nielen ráno o 7.00 hod. ale aj popoludní o 15.30 hod. Na záver popoludňajšej sv. omše bude obrad požehnania a vkladania karmelitánskeho škapuliara pre všetkých, ktorí chcú prijať škapuliar. Pred sv. omšou bude polhodinová eucharistická adorácia od 15.00 hod.

Nové čísla časopisov

Vo vestibule je nové aprílové číslo charitného časopisu CESTA s témou: Spolupráca. Nájdete v ňom napr. rozhovor s novým gréckokatolíckym biskupom Jonášom Maximom alebo článok: Čo je dobrá komunikácia?. Cena časopisu je 2,- €. Jeho zakúpením podporujete katolícku charitu.

Na stolíku je aj nové číslo časopisu Ostaňte v láske s témou: Manželstvo – projekt na celý život. V ňom si prečítate napríklad svedectvo muža, ktorý bol vytrhnutý z drogového pekla, článok o dvoch postojoch k lurdským zjaveniam alebo článok: Sv. Terézia z Lisieux sprievodkyňa na ceste dôvery a lásky. Cena tohto časopisu je 2,50 €.

2% z daní

Aj tento rok nám môžete darovať 2 percentá z daní. Tlačivo nájdete na webovej stránke nášho kláštora: www.lorincik.bosikarmelitani.sk alebo už vytlačené na stolíku vo vestibule. Toto tlačivo spolu s Potvrdením o zaplatení dane z príjmov treba doručiť na daňový úrad v mieste bydliska najneskôr do 30. apríla 2024. Ďakujeme za podporu našich činností.

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...