6. nedeľa v cezročnom období


Liturgický kalendár

  • streda 14. februára: Popolcová streda

Popolcová streda

V stredu 14. februára je Popolcová streda, ktorou sa v Cirkvi začína pôstne obdobie. Tento deň nás zaväzuje zdržanlivosť od mäsitých pokrmov a prísny pôst, tzn. môžeme sa počas dňa najesť dosýta iba jeden raz. Svätá omša v našej kaplnke bude večer o 18.00 hod.

24-hodinová adorácia

V najbližší štvrtok 15. februára sa bude tu v kaplnke konať 24-hodinová adorácia. Adorácia začne vo štvrtok ráno o 8.00 hod. a skončí sa v piatok ráno o 8.00 hod. Na stolíku vo vestibule sa môžete zapísať na konkrétnu hodinu. Pozývame vás k tejto modlitbe.

Pobožnosť krížovej cesty

Pozývame vás na pobožnosť krížovej cesty, ktorú sa budeme modliť v našej kaplnke každý piatok o 17.15 hod. Krížová cesta bude vysielaná aj on-line.

Škapuliarske nedeľa

Budúca nedeľa 18. februára bude škapuliarskou nedeľou. Sv. omša bude nielen ráno o 7.00 hod. ale aj popoludní o 15.30 hod. Na záver popoludňajšej sv. omše bude obrad požehnania a vkladania karmelitánskeho škapuliara pre všetkých, ktorí chcú prijať škapuliar. Pred sv. omšou bude polhodinová eucharistická adorácia od 15.00 hod.

Charitný časopis Cesta

Vo vestibule je nové februárové číslo charitného časopisu CESTA s témou: Dôvera. Nájdete v ňom články o tom, ako sa učiť dôvere Bohu, ako obnoviť dôveru alebo o dôležitosti dôvery vo vzťahoch. Cena časopisu je 2,- €. Jeho zakúpením podporujete katolícku charitu.

2% z daní

Ďakujeme všetkým, ktorí ste nás minulý rok obdarovali 2 percentami z vašich daní. Aj tento rok nám môžete týmto spôsobom pomôcť. Tlačivo nájdete na našej stránke: www.lorincik.bosikarmelitani.sk alebo aj vytlačené na stolíku vo vestibule.

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...