13. nedeľa v cezročnom období


Liturgický kalendár

  •    pondelok 3. júla:  sviatok sv. Tomáša, apoštola
  •    streda 5. júla:  slávnosť Sv. Cyrila, mnícha, a Metoda, biskupa, slovanských vierozvestov, patrónov Európy

Zmena času sv. omše na slávnosť sv. Cyrila a Metoda

V stredu 5. júla je slávnosť sv. Cyrila a Metoda slovanských vierozvestov. Keďže je to deň pracovného pokoja, sv. omša bude v našom kláštore ráno o 7.00 hod.

Novéna pred slávnosťou Panny Márie Karmelskej

Pozývame vás na novénu pred slávnosťou Panny Márie Karmelskej, ktorá sa začne na budúci piatok 7. júla a bude trvať do soboty 15. júla.
Duchovný program sa každý deň začne Eucharistickou adoráciou o 17.00 hod. a bude pokračovať modlitbou ruženca o 17.15 hod. Sv. omša počas novény bude každý deň o 18.00 hod. a celebrovať ju bude náš spolubrat o. Rudolf Bartal, OCD. Na záver sv. omše sa pomodlíme modlitby novény.
V nedele 9. a 16. júla bude sv. omša nielen večer o 18.00 ale aj ráno o 7.00 hod.
Každý deň pri sv. omši a v modlitbách budeme predkladať Panne Márii Karmelskej vaše úmysly, ktoré môžete písať na kartičky Úmysly modlitieb k Panne Márii Karmelskej. Tie nájdete na okne pri obraze sv. Jozefa a vzadu na lavičke.
Zároveň vás pozývame na odpustovú sv. omšu 16. júla, ktorú bude celebrovať o 18.00 hod. o. Juraj Kamas, kancelár arcidiecéznej kúrie. Program v deň slávnosti bude taký istý ako počas novény.
Novénu aj samotnú slávnosť budeme od 17.00 hod. vysielať aj prostredníctvom internetu na: www.youtube.com, kanál: Kláštor bosých karmelitánov. Link nájdete aj na Facebooku v skupine Priatelia Karmelu.

 

6. veľkonočná nedeľa

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...