2. Adventná nedeľa


Liturgický kalendár

  • pondelok 11. decembra:  Sv. Márie Maravillas od Ježiša, panny, spomienka OCD
  • utorok 12. decembra:  Prebl. Panny Márie Guadalupskej, ľubovoľná spomienka
  • streda 13. decembra:  Sv. Lucie, panny a mučenice, spomienka
  • štvrtok 14. decembra:  SV. JÁNA OD KRÍŽA, KŇAZA A UČITEĽA CIRKVI, NÁŠHO OTCA, slávnosť OCD

Slávnosť sv. Jána od Kríža

Vo štvrtok 14. decembra na slávnosť sv. Jána od Kríža bude sv. omša ako obyčajne o 6.30 hod. ráno. Zo slávnosti bude aj sv. omša na vigíliu, teda v stredu 13. decembra o 18.00 hod. večer. Pri obidvoch sv. omšiach bude možnosť uctiť si relikvie tohto karmelitánskeho svätca.

Stretnutie manželov

Všetkých manželov a rodičov pozývame na záverečné stretko v tomto roku. Ako vždy sa stretneme na sv. omši o 18.00 hod. Po nej bude moderovaná adorácia s modlitbou Korunky Božieho milosrdenstva. Dávame vám do pozornosti film: Len dobré veci. Je to rodinná talianska komédia a dráma o problematike rodiny bez strechy nad hlavou. Možno vás bude k niečomu inšpirovať. Film trvá iba 1,5 hod. Ak prídete s deťmi, dajte nám čo najskôr vedieť aby sme vedeli zabezpečiť starostlivosť o ne. Tešíme sa na vás najbližší piatok.

Deviatnik k Dieťaťu Ježiš

Od 16. do 24. decembra sa na záver sv. omší budeme modliť deviatnik k Dieťaťu Ježiš. Pozývame vás k tejto bezprostrednej príprave na sviatky Narodenia Pána. Deviatnik sa koná aj z úcty k Pražskému Jezuliatku, ktoré sa nachádza v našej kaplnke.

Nové číslo časopisu Cesta a Ostaňte v láske

Na stolíku vo vestibule je nové decembroví číslo charitného časopisu CESTA s témou: Smiech. Nájdete v ňom napr. pokračovanie rozhovoru so známym slovenským vedcom Pavlom Čekanom alebo článok o tom, ako je smiech najlepším liekom.
Zakúpením časopisu podporujete katolícku charitu. Jeho cena je 2,00 €.
Na stolíku nájdete aj nové číslo časopisu Ostaňte v láske s témami: Milovať znamená dbať o dobro milovaného človeka a Odpustenie v manželstve a rodine. Cena tohto časopisu je 2,50 €.

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...