3. Adventná nedeľa „Gaudete“


Deviatnik k Dieťaťu Ježiš

Od 16. do 24. decembra sa na záver sv. omší modlíme deviatnik k Dieťaťu Ježiš. Pozývame vás k tejto bezprostrednej príprave na sviatky Narodenia Pána.

Časy svätých omší a liturgie hodín

Nasledujúci týždeň budú sv. omše v našej kaplnke v takých hodinách ako obvykle. Jedinou výnimkou bude budúca nedeľa 24. decembra, keď budeme ráno o 7.00 hod. sláviť 4. adventnú nedeľu, a v noci bude polnočná sv. omša o 24.00 hod. zo slávnosti Narodenia Pána.
Na budúcu nedeľu vás pozývame aj na modlitbu liturgie hodín – breviára: najprv sa budeme modliť Prvé vešpery zo slávnosti Narodenia Pána o 16.30 hod. a potom o 23.00 hod. Posvätné čítanie z tejto slávnosti.

Poďakovanie sestier bosých karmelitánok v Detve

Nedávno sme cez Facebook zdieľali prosbu sestier bosých karmelitánok v Detve o milodary na opravu ich kotolne.
Sestryzverejnili toto poďakovanie: „Milí bratia a sestry! Sme veľmi vďačné Pánu Bohu, že nám Vaším prostredníctvom poslal požadovanú sumu na opravu našej kotolne v takom krátkom čase. Výrazom našej vďačnosti bude naša modlitba za Vás všetkých a svätá omša, ktorá bude za Vás odslúžená v našom kláštore v Silvestrovskú noc po ďakovnej adorácii. Vyprosujeme Vám milostiplné Vianoce a požehnaný nový rok 2024. Vaše sestry bosé karmelitánky z Detvy.“

Ponuka časopisov

Na stolíku vo vestibule je ešte niekoľko kusov aktuálnych ale aj starších čísel časopisov s náboženskou tematikou: ZASVäTENÝ ŽIVOT v cene 5,- €, NOVÉ MESTO za 1,- €, OSTAŇTE V LÁSKE za 2,50 € a charitný časopis CESTA za 2,00 €. Zakúpením týchto časopisov podporujete katolícku tlač.

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...